post

De best betalte idrettene i verden

Hvis man ønsker å drive med idrett hvor det er et stort potensiale for å tjene store penger, så finnes det et antall idretter hvor man har muligheter for å tjene store penger. Det som er viktig å merke seg, er at dette krever at man hevder seg på et ekstremt høyt nivå. Men på veien til å oppnå en god proff-avtale innen idrett, så kan man ha det mye moro mens man utvikler evnene sine og jobber mot den posisjonen som vil sikre en avtale.

Hvis man klarer å oppnå en proff-avtale i sin favorittidrett, så kan man oppnå betalinger som gjør at man ikke behøver å bekymre seg over økonomien resten av livet. Det må også nevnes at ikke alle vil oppnå de samme lønningene selv om idrettene gir muligheten for det, men muligheten er til stede. Her presenterer vi de idrettene hvor man kan oppnå en høy inntekt om man klarer å oppnå den kvaliteten som er nødvendig.

Basketball

Basketball har i mange år vært en av de best betalte idrettene i verden. I hovedsak gjelder dette for USA, men lønninger og omsetning i amerikansk basketball topper den du kan finne i mange andre idretter. Man har sett mange store navn i denne idretten siden 1980-tallet. Siden denne tiden har mange basketballspillere oppnådd ekstreme lønninger for å spille for det rette laget og for å hjelpe laget med å vinne turneringer.

Formel 1

I Norge er vi mer kjent Formel 1 som en sport hvor flere utøvere har oppnådd gode inntekter. Her kan man for eksempel finne utøvere som Schumacher som oppnådde en status som var kjent langt utover sporten. Dette har i mange år vært en idrett som mange har fulgt med på selv om man ikke har vært direkte involvert eller selv om Norge ikke har vært godt representert i denne sporten. I Norge har man flere utøvere innen motorsport som har gjort det bra, men inntjeningen kan ikke sammenliknes med den fra Formel 1.

Boksing

En idrett som er i søkelyset i Norge i dag, er boksing. Her ser man at det er mulig å oppnå status selv om man i lang tid har hatt regler som ikke har lagt til rette for å tillate stevner eller kamper i Norge som tillater samme regelverk som det internasjonale bokseforbundet. I dag ser vi navn som Brækhus og Havnå som får bra resultater internasjonalt. Boksing gir lite mulighet for inntekt på lavere nivå, men når man klarer å oppnå tittelkamper, så kompenserer dette for tid og innsats frem til tittelkampene. Det er også en spennende idrett og gir mye moro og spenning selv om man ikke skulle oppnå tittelkamper.

Golf

Golf er også en av de best betalte idrettene i verden. Dette er også en av idrettene hvor vi har norske utøvere som konkurrerer internasjonalt. Dette er også en konkurranseutsatt idrett, men oppnår man muligheten til å delta i store internasjonale konkurranser, så har man gode muligheter til å tjene gode penger på hvert stevne man deltar på.

Fotball

Den best betalte idretten som har hjulpet flere norske utøvere over i godt betalte roller, er fotball. Fotball utviklet seg til en ekstremt godt betalt idrett i England, og de siste 20 årene har Norge også hatt mange utøvere som har spilt med engelske fotballag og etter hvert også andre europeiske lag med astronomiske lønninger. Dette har gitt mange unge fotballspillere et mål som er mulig å oppnå.

Amerikansk fotball

Amerikansk fotball er også en av verdens best betalte idretter. Vi har også lag som spiller amerikansk fotball i Norge, men pengene i idretten er på langt nær den samme som er bygget opp i USA.