post

Hold deg i form

Vi nordmenn elsker å holde oss i form. Mest sannsynlig er vi det folkeslaget som bruker aller mest penger på helse og trening. Kanskje er vi også det folkeslaget som bruker mest penger på medlemskap hos treningssenter uten å ta nytte av kostnadene. Dette er synd, men det finnes en veldig enkel løsning. Treningsapparater i hjemmet forsikrer deg om at du ikke har en unnskyldning for ikke å dra på treningssenteret. Det er forståelig at det er et slit å kjøre til senteret og tilbake, men med et apparat hjemme har du ikke denne unnskyldningen lenger. Da kan du trene enkelt og greit i ditt helt eget hjem. En trimsykkel er en perfekt start på ditt prosjekt, og kanskje det apparatet som setter i gang flest muskler i kropp. Her er både armer og ben med, så vel som kjernemuskler du ikke legger merke til har jobbet før etter økta.

De beste trimsyklene for deg

BraHjem er en nettside som gir gode råd til ditt hjem. Her finner du råd knyttet opp til alt fra boligen og innredningen, til barn, helse og velvære så vel som trening. Treningsseksjonen er kanskje den aller viktigste for din helse, og her finner du gode råd til for eksempel hvilke trimsykler som er det beste valget til ditt hjem. Først ut i anbefalingen finner vi en trimsykkel som vant best i test i 2017. Exum er en trimsykkel som har alle de mest vitale funksjonene og høy kvalitet på alle materialer. Allikevel er dette en sykkel til en rimelig pris, og en de aller fleste kan få råd til. Videre i anbefalingen finner vi Abilica Racer. Denne litt mer sporty modellen er tilegnet for deg som virkelig vil sette blodpumpa i gang. Her får du det aller beste tempoet og følelsen av å virkelig skyte fart nedover landeveien. Ønsker du en roligere tur er ET6 et ypperlig valg. Denne trimsykkelen lar deg velge mellom 24 forskjellige nivåer, slik at du kan se an med dagsformen.

Utvalget ender aldri

I tillegg til de 3 førstnevnte merkene, finner vi Schwinn, Intenza, Bike Infinity og Reebok også på listen. Alle er meget anerkjent merker som garanterer høy kvalitet. Det kan være meget vanskelig å gå for en trimsykkel siden landskapet er så bredt, men BraHjem har i hvert fall tatt sikte på å skrenke inn valget noe. Med 7 forskjellige modeller å velge mellom er du garantert en av de beste trimsyklene i markedet uansett og det til en meget rimelig penge. Dersom ingen av disse faller i smak, anbefaler BraHjem deg å se nærmere på Sportgymbutikken, Gymgrossisten eller Sporttema for mer inspirasjon. Utvalget ender nærmest aldri, og du finner garantert noe du liker her.