post

De best betalte idrettene i verden

Hvis man ønsker å drive med idrett hvor det er et stort potensiale for å tjene store penger, så finnes det et antall idretter hvor man har muligheter for å tjene store penger. Det som er viktig å merke seg, er at dette krever at man hevder seg på et ekstremt høyt nivå. Men på veien til å oppnå en god proff-avtale innen idrett, så kan man ha det mye moro mens man utvikler evnene sine og jobber mot den posisjonen som vil sikre en avtale.

Hvis man klarer å oppnå en proff-avtale i sin favorittidrett, så kan man oppnå betalinger som gjør at man ikke behøver å bekymre seg over økonomien resten av livet. Det må også nevnes at ikke alle vil oppnå de samme lønningene selv om idrettene gir muligheten for det, men muligheten er til stede. Her presenterer vi de idrettene hvor man kan oppnå en høy inntekt om man klarer å oppnå den kvaliteten som er nødvendig.

Basketball

Basketball har i mange år vært en av de best betalte idrettene i verden. I hovedsak gjelder dette for USA, men lønninger og omsetning i amerikansk basketball topper den du kan finne i mange andre idretter. Man har sett mange store navn i denne idretten siden 1980-tallet. Siden denne tiden har mange basketballspillere oppnådd ekstreme lønninger for å spille for det rette laget og for å hjelpe laget med å vinne turneringer.

Formel 1

I Norge er vi mer kjent Formel 1 som en sport hvor flere utøvere har oppnådd gode inntekter. Her kan man for eksempel finne utøvere som Schumacher som oppnådde en status som var kjent langt utover sporten. Dette har i mange år vært en idrett som mange har fulgt med på selv om man ikke har vært direkte involvert eller selv om Norge ikke har vært godt representert i denne sporten. I Norge har man flere utøvere innen motorsport som har gjort det bra, men inntjeningen kan ikke sammenliknes med den fra Formel 1.

Boksing

En idrett som er i søkelyset i Norge i dag, er boksing. Her ser man at det er mulig å oppnå status selv om man i lang tid har hatt regler som ikke har lagt til rette for å tillate stevner eller kamper i Norge som tillater samme regelverk som det internasjonale bokseforbundet. I dag ser vi navn som Brækhus og Havnå som får bra resultater internasjonalt. Boksing gir lite mulighet for inntekt på lavere nivå, men når man klarer å oppnå tittelkamper, så kompenserer dette for tid og innsats frem til tittelkampene. Det er også en spennende idrett og gir mye moro og spenning selv om man ikke skulle oppnå tittelkamper.

Golf

Golf er også en av de best betalte idrettene i verden. Dette er også en av idrettene hvor vi har norske utøvere som konkurrerer internasjonalt. Dette er også en konkurranseutsatt idrett, men oppnår man muligheten til å delta i store internasjonale konkurranser, så har man gode muligheter til å tjene gode penger på hvert stevne man deltar på.

Fotball

Den best betalte idretten som har hjulpet flere norske utøvere over i godt betalte roller, er fotball. Fotball utviklet seg til en ekstremt godt betalt idrett i England, og de siste 20 årene har Norge også hatt mange utøvere som har spilt med engelske fotballag og etter hvert også andre europeiske lag med astronomiske lønninger. Dette har gitt mange unge fotballspillere et mål som er mulig å oppnå.

Amerikansk fotball

Amerikansk fotball er også en av verdens best betalte idretter. Vi har også lag som spiller amerikansk fotball i Norge, men pengene i idretten er på langt nær den samme som er bygget opp i USA.

post

Noe du trenger etter trening

Av og til trenger man å slappe av etter en hard økt, slik at man får optimal restitusjon. Men like viktig for mange er det å komme seg raskest mulig slik at de kan gjøre det samme om igjen dagen etter. Det kan være etter hard trening eller en lang arbeidsdag. Recovery Boots fungerer uansett, for dette er skikkelige maskiner med trykk-sensorer som presser på de riktige punktene. Recovery Boots er rett og slett en støvel du trer på deg etter trening. Continue reading

post

Trening har aldri vært mer populært

Norge har alltid hatt en befolkning som har vært meget helsebevisst. Enten det har vært turer i skog og mark, jogging eller idrett, eller simpelthen trening på senteret, så er vi nordmenn ofte i gang med trening. Det har derimot blitt meget dyrt å trene over årene, og med stressende hverdager er det heller ikke bare enkelt å dra til senteret og trene etter jobb. Faktisk er det å i det hele tatt komme seg ut av huset en meget krevende prosess. Hva passer vel da bedre enn å ta treningssenteret hjem til seg selv? Selv om dette fort kan høres meget dyrt ut, jobber aktører som billigfitness aktivt med å gjøre treningsutstyr billigere. Dette lar deg kjøpe de aller mest nødvendige sakene til trening, slik at du kan komme i form i ditt helt eget hjem. Continue reading

post

Opplevelsene du aldri glemmer

Selv om Norge kanskje er verdens aller vakreste land, så er vi nordmenn et meget sært folkeslag. Spør du mannen i gata har han neppe reist mye innenlands, og han vet nok verken mye om kultur eller historie her til lands. Vi nordmenn har liksom slått oss til rette med at vi skal opp på jobb på Mandag, jobbe til Fredag ettermiddag og slappe av resten av uka. Dette er en synd trend og noe Truestory jobber aktivt med å endre. De vil at nordmenn skal komme seg ut av komfortsonen og oppleve mens de fortsatt har sjansen. Uansett hva slags opplevelse det er, så vil det i hvert fall være et godt avbrekk fra den ellers så kjedelige hverdagen. Med Truestory kan du i dag komme deg ut og leve livet, og du vil mest sannsynlig aldri glemme de opplevelsene du begir deg ut på. Continue reading

post

Hold deg i form

Vi nordmenn elsker å holde oss i form. Mest sannsynlig er vi det folkeslaget som bruker aller mest penger på helse og trening. Kanskje er vi også det folkeslaget som bruker mest penger på medlemskap hos treningssenter uten å ta nytte av kostnadene. Dette er synd, men det finnes en veldig enkel løsning. Treningsapparater i hjemmet forsikrer deg om at du ikke har en unnskyldning for ikke å dra på treningssenteret. Det er forståelig at det er et slit å kjøre til senteret og tilbake, men med et apparat hjemme har du ikke denne unnskyldningen lenger. Da kan du trene enkelt og greit i ditt helt eget hjem. En trimsykkel er en perfekt start på ditt prosjekt, og kanskje det apparatet som setter i gang flest muskler i kropp. Her er både armer og ben med, så vel som kjernemuskler du ikke legger merke til har jobbet før etter økta. Continue reading

post

Lyst på en ekte guttetur?

Om du har en spesiell mann i livet ditt, så er det gjerne slik at du ikke kan gi ham nok, selv om det kanskje ikke alltid føles slik. Til det hører også at du ikke alltid burde satse på at slips er den beste gaven til en hver anledning. Hva om du kunne gi vekk en ekte guttetur med masse spennende opplevelser? Continue reading

post

Utfordringer ved å ta med hunden på ferie

Det å reise på ferie med hunden er ikke alltid like lett. Ofte kan man jo kombinere jaktferien med at man har med hunden opp på fjellet, og det er vanlig å ha med seg hunden på andre former for Norgesferie også.

Da kan det være greit å ha med seg ett passende bur , enten for bak i bilen, eller et mindre bur som også får plass i baksetet. Da er det som regel et godt spørsmål hvor man skal gjøre av alle ungene, men man kan som regel få plass til opptil flere av barna i ski-boksen på taket. Bare husk at du må legge ved litt kjeks og en iPad for å holde dem ved humør. (-Nei, ikke gjør det, selv om det kan være en fristende tanke.) Continue reading