post

Lyst på en ekte guttetur?

Om du har en spesiell mann i livet ditt, så er det gjerne slik at du ikke kan gi ham nok, selv om det kanskje ikke alltid føles slik. Til det hører også at du ikke alltid burde satse på at slips er den beste gaven til en hver anledning. Hva om du kunne gi vekk en ekte guttetur med masse spennende opplevelser?

Det finnes en hel rekke med spennende aktiviteter som du i dag kan kjøpe som en gavepakke, og mange av dem passer spesielt godt for tøffe menn. Her hører det for eksempel med slike spennende ting som kjøring av en fremragende sportsbil på en lukket bane, en tur på skytebanen med et større utvalg av forskjellige våpen, hundekjøring over høye fjell, realistisk flysimulator, eller ekstremsport på voss, spredd utover flere dager. Når du sjekker ut tilbudet som beskrives på sider som Opplevelsesgave.com, blir det nesten litt kjedelig mer de mer alminnelige tingene som tilbys, slik som og-kart kjøring eller ølsmaking for to.

Nå kan du kjøpe deg en ekstremsportuke med mange forskjellige utflukter på Voss

Det finnes en del enkle pakketurer som tar den utvalgte med på kortere opphold på Voss, som jo som kjent er Norges Ekstremsporthovedstad. Stedet kryr av adrenalinjunkies som tar deg med på forskjellige utflukter, samtidig som de prøver å ivareta din grunnleggende trygghet. Noe som er veldig populært er enkle dagutflukter hvor dere rafter ned bygdas ville elv.

Men om du skulle ønske det, så kan oppholdet på Voss utvides til en opplevelsesferie, hvor dere får med dere litt av hvert, både det som går fort og farlig, så vel som det mer idylliske og avslappende. Som en turistmagnet kan Voss nemlig by på god mat, så vel som flotte fisketurer, og mer harmløse fjellturer, ved siden av rappellering ned fossefall, akrobatikk i vindtunneler hos Vossvind, eller andre action-pakker.

Ut i naturen

Om fjellklatring og andre former for selvskading blir ansett som for ukomfortable, kan det kanskje være fristende å dra ut i naturen på mer tradisjonelt vis. I Dovrefjell Nasjonalpark finnes det flere godt utbygde tilbud som lar mannen være barsk, men under stadig oppsyn fra en voksen.

Også her selges det forskjellige pakker, alt ettersom hva dere har tid og lyst til å gjøre. En fin liten utflukt er det å dra ut på Moskussafari med en erfaren lokal guide, som tar dere gjennom noen av de gode områdene hvor dere kan få øye på moskusfe, så vel som villrein og rype. Om dere er lystne på det lille ekstra, så er det mulig å booke utflukter med sledehunder, i alle fall på vinterstid, og ha en natt med overnatting ute i lavo, eller på en turisthytte i naturvernområdet.

Litt utagering på en racerbane

Et annet godt tilbud når det kommer til events, er muligheten til å leie en muskelbil, for kjøring på lukket bane. Det finnes flere selskapet som tilbyr slikt, og du kan ende opp med å teste ut hvor god en Porsche, en Ferrari eller en F1-bil egentlig er.

Du trenger selvfølgelig ikke å velge racerbiler. Kanskje interessen tenderer mer mot motocross eller kjøring med ATV? På det viset kan dere lage noen virkelig gode minner sammen, og legge grunnlaget for mange flere som vil følge med årene.