post

Noe du trenger etter trening

Av og til trenger man å slappe av etter en hard økt, slik at man får optimal restitusjon. Men like viktig for mange er det å komme seg raskest mulig slik at de kan gjøre det samme om igjen dagen etter. Det kan være etter hard trening eller en lang arbeidsdag. Recovery Boots fungerer uansett, for dette er skikkelige maskiner med trykk-sensorer som presser på de riktige punktene. Recovery Boots er rett og slett en støvel du trer på deg etter trening.

Du visste det kanskje ikke, men dette systemet hjelper tusenvis av brukere hver dag med sin bygging av muskler, utholdenhet eller forbedrer resultatene de ønsker å oppnå på treningen. Dessuten passer det perfekt for dem som sliter med blant annet lymfeødemer. Dette er hevelser som forhindrer blodsikrulasjonen og dermed også prestasjonen når de trener. En runde på 30 minutter kan gjøre underverker på dine føtter også.

Hvorfor restitusjon er så viktig etter trening

For at man skal få optimal restitusjon, kan man bruke «Recovery Boots», som er et effektivt system for restitusjon etter trening.  Recovery Boots hjelper til å øke blodomløpet, bedrer fastheten, fjerner uro i beina og motvirker opphovning. Samtidig hjelper systemet deg med å slappe av i musklene ved å fjerne avfallsstoff.

Sett trykket slik du vil ha det for beste mulige restitusjon etter trening. Av og til trenger man å stille den inn på maksimalt etter en hard økt, men poenget med «marginal gains» er å gjenskape kraften i muskulaturen slik at du presterer best mulig neste gang. For det er ikke alltid man har nok søvn eller får i seg de riktige næringsstoffene. Da er det godt å ha disse støvlene.

Så hvordan kan du begynne med Recovery Boots

Mange elsker å trene styrke for å få en flottere kropp. Men man skal ikke glemme at muskelbygging også er viktig for det daglige velbehaget. Recovery Boots er med på å gjøre deg klar til å gå i gang på neste økt.

Det betyr at man ved å tilføre riktige næringsstoffer til riktig tid, gjør de viktige utøynings-metodene riktig og ikke minst får nok hvile, da vil kroppen være klar for å sette i gang på ny neste gang det er trening. Med Recovery Boots er man sikret at restitusjonen blir perfekt. Støvlene kan brukes av hvem som helst, også gravide.

Hvem som helst har nytte av Recovery Boots, systemet som ivaretar den viktige blodsirkulasjonen og hjelper mosjonister og utøvere i en ellers travel hverdag.