post

Opplevelsene du aldri glemmer

Selv om Norge kanskje er verdens aller vakreste land, så er vi nordmenn et meget sært folkeslag. Spør du mannen i gata har han neppe reist mye innenlands, og han vet nok verken mye om kultur eller historie her til lands. Vi nordmenn har liksom slått oss til rette med at vi skal opp på jobb på Mandag, jobbe til Fredag ettermiddag og slappe av resten av uka. Dette er en synd trend og noe Truestory jobber aktivt med å endre. De vil at nordmenn skal komme seg ut av komfortsonen og oppleve mens de fortsatt har sjansen. Uansett hva slags opplevelse det er, så vil det i hvert fall være et godt avbrekk fra den ellers så kjedelige hverdagen. Med Truestory kan du i dag komme deg ut og leve livet, og du vil mest sannsynlig aldri glemme de opplevelsene du begir deg ut på.

Fjelltur i Norge

Norge er nok mest sannsynlig et av verdens vakreste land grunnet våre fjell og fjorder. Her er det ikke akkurat mangelvare på vakker natur og ekstrem utsikt. Derfor ønsker Truestory å tilby opplevelser som spiller direkte på denne naturen. Dette er folkesjela til Norge, og noe de aller fleste virkelig har lyst til å se innerst inne. Kanskje aller best er fjellkjedene på Vestlandet, og det er her aller flest turister kommer. Enten det er Trolltunga, Kjeragbolten, Folgefonna eller andre kjente steder, så kommer turistene hit i mangetall. Med Truestory sin 10 dagers fjelltur får du besøkt alle de ovennevnte attraksjonene pluss at du får bestige Galdhøpiggen. I løpet av 10 dager med heftige opplevelser av Norge vil du få en helt ny respekt for ditt eget land. Med 2 turguider og all mat inkludert er dette en helt enestående tur. Les mer om fjellturen her.

Kanskje disse også frister?

Fjellturen som spenner seg over 10 dager er utvilsomt et meget spennende valg. Dersom lommeboka ikke tillater denne er derimot mange flere alternativer som er rimeligere. Er du av typen som elsker natur kan du for eksempel begi deg ut på eventyr som snorkling med spekkhuggere, hundekjøring i Tromsøs villmark eller andre aktiviteter. Er du mer av den avslappede typen finner du også opplevelser som gourmetmat og spa hos noen av de flotteste hotellene i Norge og Skandinavia. Uansett hva du er på utkikk etter, så er du garantert den absolutt høyeste kvaliteten, og det til en meget rimelig penge. Kanskje er du på utkikk etter en gave dine kjente og kjære sent vil glemme? Uansett formålet med ditt kjøp av en opplevelse kan du garanteres at det vil endre et liv, enten det er ditt liv eller noen annens liv.